Profil & Brodyr gruppen

VI LEVERERAR TILL KUNDER ÖVER HELA SVERIGE
Vi fungerar som helhetsleverantör av profilkläder och reklamprodukter till företag, kommuner, organisationer och föreningar. Vi tar tillvara på relationsdrivna företags viktigaste exponeringsytor, genom att placera ditt varumärke på och kring människorna och mötena som skapar affärer. Tillsammans utformar vi er profil, så att du och dina kollegor är kalibrerade med ert varumärke. Med rätt profil kan du öka upplevelsen av ditt varumärke och få ett litet försprång gentemot konkurrenterna. Vi samarbetar med Sveriges ledande leverantörer av profil och reklamprodukter, vilket bidrar till lägre priser, hög kvalité, bredd och djup i sortimentet.

PROFILERING
Vi erbjuder en mängd plagg och textilter i vår webshop där våra kunder kan lägga till brodyr. Vi erbjuder även våra kunder möjligheten att lämna av egna plagg och textiler för brodering av logotyper eller texter. Vi utför brodyr på de flesta tyger och plagg. Hör gärna av er så berättar vi mer.

HANDLA TRYGGT HOS OSS
Att handla av någon man har förtroende för är tryggt. Vi tror på personliga kontakter och närhet till våra kunder. Vi lovar bra produkter, priser och hög leveranssäkerhet.

KUNDER
Våra kunder inkluderar företag, föreningar, landsting kommuner och organisationer inom alla sektorer och storlekar. Vår förmåga att erbjuda bra priser, kvalité och service upplever vi idag som en viktig förklaring till den mycket höga andelen nöjda kunder.

Kontakta oss så hjälper vi till

  Maskinbrodyr

  Vår moderna och effektiva maskinpark klarar av att producera upp till 1000 brodyrer/dag.

  Profilkläder

  Med över 10 års erfarenhet av att leverera profilkäder och brodyr på profilkläder kan du som kund känna dig nöjd över ett bra resultat.

  Designa Online

  I vårt designverktyg kan du skapa dina egna profilkläder onlline. Prova nu!

  Snabb leverans

  Vi strävar alltid efter att du som kund får din order snabbast möjligt.