Brodyrmärke

Vi tillverkar märken som du kan sy fast eller värma på

Vill man inte ha direktbrodyr på sina kläder eller tillbehör är ett brodyrmärke perfekt! Brodyrmärke är ett friklippt märke som man kan sy eller värma på plagget eller sina tillbehör.
Märket tillverkas på ett slitstarkt material där man sedan klipper och bränner runt kanterna på märket för att få en kant som inte fransar sig.

För att vi ska kunna ge dig en korrekt prisbild behöver vi få in information från dig som kund om storlek på logon och färger. Ju mer info vi får utav dig desto bättre innan du lämnar in din order.

För att brodera en logotyp måste logotypen först göras om till ett "Brodyrkort". Ett "Brodyrkort" är den digitala fil som brodyrmaskinerna får information för hur en logotyp ska sys, och vilka trådar/färger som skall användas. Antalet stygn bestäms utifrån hur stor och detaljerad logotypen som skall broderas är.

Har du broderat din logotyp tidigare så har du kanske kvar ditt brodyrkort. Om inte så kan vi ta fram ett nytt till dig för en engångskostnad och du behöver då inte ta fram ett nytt brodyrkort till din nästa order då vi har det sparat hos oss! Brodyrkorten produceras på 2-3 arbetsdagar, samt att vi kan ordna med expressleverans mot ett pristillägg.

Hur beställer du?

För att göra en beställning så mailar du in vad det är du vill ha broderat om du vill köpa plaggen utav oss eller om du vill lämna in egna. Du hittar mer information om dessa två under de två flikarna vad för information vi behöver utav dig .

Kontakta oss så hjälper vi till

  Maskinbrodyr

  Vår moderna och effektiva maskinpark klarar av att producera upp till 1000 brodyrer/dag.

  Profilkläder

  Med över 10 års erfarenhet av att leverera profilkäder och brodyr på profilkläder kan du som kund känna dig nöjd över ett bra resultat.

  Designa Online

  I vårt designverktyg kan du skapa dina egna profilkläder onlline. Prova nu!

  Snabb leverans

  Vi strävar alltid efter att du som kund får din order snabbast möjligt.