Brodyrkort

Vi broderar dagligen åt profilföretag & större företag.

Brodyrkort är den digitala fil som brodyrmaskinerna broderar från. Brodyrkortet är ett litet hantverk i sig där vi manuellt programmerar stygnsättningen för maskinerna. Brodyrkortet är en engångskostnad och brodyrkortet behåller du till nästa gång du ska brodera igen. 

Så här går det till

När du ska göra ett brodyrkort utgår vi från ett original av den aktuella loggan. Ju bättre originalet är desto bättre blir resultatet och dessutom är risken mindre att det blir något fel i brodyrkortets/loggans utseende. Vi klarar oss många gånger med ett fax men det absolut bästa är när vi får knivskarpa original mailade till oss. Vi jublar när vi får eps-filer i rätt storlek. 

Efter vi har fått upp ert original på skärmen (vi jobbar i Photoshop, illustrator, Corel Draw och andra program) så justerar vi eventuellt det så att det blir lika stort som brodyren skall vara. Vi sparar det och öppnar sedan upp det i brodyrprogrammet och lägger upp brodyrkortet som det skall vara. 

Det vanliga är att vi mailar kortet och underlaget där alla uppgifter, så som t ex färgbyten står, till dig. Skulle du trots detta vilja ha några justeringar på kortet så fixar vi givetvis det utan extra kostnad. Vi ger oss ALDRIG förrän alla inblandade är nöjda med brodyren.

Kontakta oss för prisuppgift.

Vad behöver vi?

 • Vi behöver INFO från dig om hur just du vill ha det, ju mer input desto bättre output.
 • Vi behöver veta hur stort motivet skall vara.
 • Vi behöver veta antal färger och om möjligt vilket material det ska broderas på

Osäker på storlek på ditt brodyrkort? Se nedan för rekommendationer.
Ärm Brodyr max 8x8 cm
Bröst max 10x10 cm
Rygg max 28x28 cm
Schabrak max 12x12cm
Hästtäcken max 38x38 cm

Kontakta oss så hjälper vi till

  Maskinbrodyr

  Vår moderna och effektiva maskinpark klarar av att producera upp till 1000 brodyrer/dag.

  Profilkläder

  Med över 10 års erfarenhet av att leverera profilkäder och brodyr på profilkläder kan du som kund känna dig nöjd över ett bra resultat.

  Designa Online

  I vårt designverktyg kan du skapa dina egna profilkläder onlline. Prova nu!

  Snabb leverans

  Vi strävar alltid efter att du som kund får din order snabbast möjligt.